Аз казвам защо предпочитам гумени тампони пред тези, дето масови ги слагат тук - твърди полиуретанови тампони, дето ги правят на струг и искат редовно да ги гресираш един вид
Известие
Collapse
No announcement yet.
скърцане в стабилизираща щанга EIBACH
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от badmadafakaАбсолютно същото бих могъл да кажа и аз за тампоните от комплекта "Супер Про".
Полиуретанови тампони "Пауърфлекс" съм си слагал и на друга кола и не съм имал наблюдения да са по-твърди от каучуковия си еквивалент...
Какви са тия дето се обработват на струг не знам...Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
-
Първоначално публикувано от ludkanar Покажи съобщениеНа всички тия "спортни" тампони е нужна смазка на всеки 2 месеца...ако не вярвате си сложете и сами ще се убедите.И другото което е че малко хора си признават...аз изкарах 3 месеца с полиуретана и се налижи смазкаа-вече не скърцат.
Вече 2-ра година съм с полиуретан на стаб. щанга и няма скърцане.
Към СТОМАНАТА:
Пробвай със силиконова грес на "Лики Моли".
По принцип в чуждите сайтове препоръчва грес на силиконова основа, а някои морски греси не са такива - на петролена са и затова се разскърцва.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от Dodo 155 Покажи съобщениеКъм СТОМАНАТА:
Пробвай със силиконова грес на "Лики Моли".sigpic 156SW 1.9JTD 16V
Comment
-
Първоначално публикувано от CTOMAHATA Покажи съобщениеМерси за съвета. като му дойде времето ще потърся.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от NightRider Покажи съобщениеМагазинът е по пътя за Дружба 2 - има една нова сграда отдясно, почти веднага след кръстовището под естакадата. Там го правеха, една Старозагорска фирма. Явно вече работиsigpic
Comment
Comment